And the winner is..............

18 March, 2010

Yess....Today saya nak announce nama pemenang untuk giveaway kali ini. Antara komen dari juri

kreatif...
clear explanation...
An achievable dream....good luck

and  the winner for my giveaway is

Ibu Emir


Print Screen from Ibu Emir's blog

CONGRATULATIONS


For Lucky draw saya senaraikan semua peserta (excluding Ibu Emir) bersama no masing-masing

1.SujueZ
2.Sarah
3.Zai Kulim
4.Fida
5.Zie
6.Yantz-yeem
7.Akma
8.Anin
9.Umi Nor
10.Mama Zharfan
11.arissa.soleha
12.Mamalyna
13.Nida
14.Nur Irfan
15.Segalanya kuterima
16.Nana

The result


No 13 @ Nida

Saya menghadapi masalah nak login ke email hari ni (mungkin server problem kat sini). To Ibu Emir and Nida if u read this entry please send me your mailing address ye. Kepada yang lain-lain thank you very much for your entry. I hope all of you had received the e-voucher. Siapa belum dapat sila inform saya ye.

Hayatizain : InsyaAllah dimurahkan rezeki nnt saya buat giveaway lagi. Hadiahnya? Pastinya dari Tupperware Brands !

2 comments:

Ibu Emir said...

Yeay Alhamdulillah, i betul betul nak tupperware tu, tu yang semangat buat entry tu huhu.. tapi worth it!!

ok i email you ya.. and thanks a lot!!

and just realize kalau u tak exclude name i, i akan dapat bawang tu jugak hehehehe :p

Nida said...
This comment has been removed by the author.