Siapa mahu tupperware percuma?

14 March, 2010

STICKY POST. PLEASE SCROLL DOWN FOR LATEST ENTRY.

Alhamdulillah sempena 2010 saya sekali lagi nak menganjurkan giveaway. Hadiahnya..? Sila lihat di bawah



2  CNY Plum Blossoms Collection (950 ml each) . Bunga itu sekadar hiasan :)



Tajaan




Syarat-syarat penyertaan giveaway.


  1. Letakkan gambar hadiah di atas (link to bungakesidang.blogspot.com) dan badge penaja dini-tupperwarekiosk (link to dini-tupperwarekiosk.blogspot.com)

  2. Buat satu entry berkenaan  AZAM/PERUBAHAN/MATLAMAT YG ANDA MAHU LAKSANAKAN DI 2010 (sila nyatakan satu sahaja)

  3. Nyatakan LANGKAH-LANGKAH/USAHA/STRATEGI anda untuk mencapainya

  4. Sila tinggalkan link di bahagian komen dan alamat email anda

  5. Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti oleh 2 orang juri

  6. Tarikh tutup adalah pada 14 MARCH 2010

Apa lagi yang menunggu anda selain hadiah di atas?


  1. Satu hadiah misteri (pastinya barangan tupperware). Ia akan dipilih berdasarkan cabutan undi 

  2. Saguhati penyertaan - Discount vouchers (5-10%) untuk pembelian melalui dini-tupperwarekiosk.blogspot.com (akan diberi pada setiap peserta. Boleh gunakan pada bila-bila masa kerana tiada tarikh luput)
Siapa mahu tupperware percuma? Silalah berkongsi dengan saya azam dan matlamat anda.

** hayatizain : Jangan takut untuk bermimpi kerana telah banyak mimpi terbukti menjadi realiti. Mimpilah sesuatu yang mendorong kebaikkan kerana pasti Dia yang Maha Penyayang akan membuka jalan.

20 comments:

My love, I will come to you... said...

sALAM

SujueZ dah join. harap2 btul lah.
http://sujuez.blogspot.com/2010/02/siapa-mahu-tupperware-percuma.html
email: baizura_042000@yahoo.com

sarah said...

sarah join..

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/02/giveway-dari-blog-bungakesidang.html

email sarah:sarahghazali84@yahoo.com

zai kulim said...

Zai dah join sila semak.

http://zaikulim.blogspot.com/2010/02/giveway-dari-blog-bungakesidang.html

nixaeemran said...

salam...

Fida joined...hopefully menepati citarasa...

http://nixaeemran.blogspot.com
email: qnafiza@yahoo.com.my

ZiE FAUZi said...

zie dah join jgk.. tengok2 la yer..

http://fztogether.blogspot.com/2010/02/siapa-mahu-tupperware-percuma.html

yantz-yeem said...

hai...saya join gaks...cek-it-out!!!

http://narizan.blogspot.com/2010/02/siapa-mahu-tupperware-percuma.html

emel:asoi80@yahoo.com

Akma said...

Salam, saya join ye..

http://akmamardhiah.blogspot.com/2010/02/giveway-dari-blog-bungakesidang.html

zura_latfi@yahoo.com

anin said...

saya join

sila terjah..harap diterima

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/02/tupperware-utk-dimenangi.html
email:farhanin1984@gmail.com

Umi NoR said...

Salam...saya da join.

http://fiqazcontest.blogspot.com/2010/02/hayatizain-giveaway.html

email saya: azlina_983@yahoo.com.my

Thanks =)

mama zharfan said...

salam

me dh join:

http://suzie284.blogspot.com/2010/02/dinis-tupperware-kiosk-giveawayon-azam.html

tq!

mama zharfan said...

sorry, lupa bg email

my email:

suzie284@yahoo.com

hayatizain said...

salam

terima kasih kepada semua yg join. Minta maaf tak dapat lawat blog anda satu persatu lagi. InsyaAllah saya akan lawat bila berkesempatan. :)

arissa.soleha said...

saya nk join

http://arissasoleha.blogspot.com/2010/02/siapa-mahu-tupperware-percuma.html
email:arissa.soleha@ymail.com

::Mamalyna:: said...

salam, saya join giveaway...ni link saya..

http://ejanblog.blogspot.com/2010/03/bunga-kesidang-giveaway-tupperware.html

emel : ejan8113@yahoo.com

tq so much

Em's Family said...

salam

saya join juga yer

http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/03/giveaway-dari-blog-bunga-kesidang.html

thanks
email: mummymer@gmail.com

Nida said...

Salam...

Nida ingin mencuba nasib...

http://nisajijah.blogspot.com/2010/03/siapa-mahu-tupperware-percuma.html

Mudah2an ada rezeki..aminnn

Nur Irfan Juezrie said...

salam..saya juga sekadar mencuba. this is my link :http://irfanhakim-juliana.blogspot.com/2010/03/giveaway-sapa-mahu-tupperway-percuma.html

my email : zaliapeace85@yahoo.com

segalanyer kuterima... said...

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/03/bunga-kesidang-giveaway-tupperware.html

Nana said...

http://ibudamia.blogspot.com/2010/03/siapa-mahu-tupperawate-percuma.html

entry saya sangat2 simple harap2 ckp syarat & diterima sebab last minit ni

Nana said...

sorry tertinggal email
nanamrul@yahoo.com