Result Giveaway CasaBonda

10 January, 2011

First and foremost thank you very much atas semua penyertaan. Minta maaf banyak-banyak Mama tak sempat nak reply setiap satu komen atau email anda. But I did read all your answers. Boleh dikatakan 95% jawapan tepat. 5% lagi hampir tepat cuma ada sedikit spelling error. Without further due, I would like to announce the result..


The answer is :

ZEN MEDIUM ROUND



And the winner is

:
:
:
:
:
:
:

Congratulations.....Hope you received my email ya.

Kepada yang lain-lain ..terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Mama. InsyaAllah jika diberi kesempatan Mama akan buat GA lagi. Dah ada idea nak buat apa..Just nak cari masa free sikit sebab Mama kurang gemar buat GA masa tengah sibuk. Tapi next GA mungkin kena buat homework sikit...sikit je...yang pasti hadiahnya TUPPERWARE. Bila? InsyaAllah akan diumumkan kemudian

Semoga berjumpa lagi di lain masa.

Sayonara

6 comments:

imanmom said...

tahniah bt pemenang

yanti isa said...

Happy sangat kami terpilih sebagai pemenang . Terima kasih penganjur .

entry khas kami :
http://yantimatisa.blogspot.com/2011/01/tupperware-bakal-milik-kami.html

Hana Kirana said...

Tahniah juga

azura samsuddin said...

tahniah kepada yg menang... thanx mama sbb anjurkan GA ni, semoga sentiasa murah rezeki

Em's Family said...

congrats!! bestnyer dapat Tupperware..

hayatizain said...

Thank u jugak pada semua yang sudi buat entry. May be next time rezeki anda pulak :)