Dini with handbag

28 April, 2010

Pic ni masa kami keluar jalan-jalan hujung minggu. Tak pergi mana-mana pun..Just pusing-pusing dalam kereta bawak kids ambil angin lepas Mr Hubby habis kelas. Sejak second wave H1N1 ni memang jarang sangat bawak kids pergi tempat-tempat sesak (shopping mall etc). Usually Mama akan shopping barang-barang keperluan masa lunch break hari kerja..Dengan masa yang terhad sempat sambar yang betul-betul dalam list ajela..takdela chance nak belek-belek benda lain atau dalam erti kata lain jimat duit..hihihi.

Handbag mengkuang ni Wan Rembau (my MIL) bagi dekat Dini. Suka sangat dia. Mama pun lega sebab takdela dia sibuk nak seret handbag Mama lagi. Maklumlah handbag Mama ni agak berat. Kesian tengok dia terhuyung-hayang menyeret handbag Mama (tak bagi mengamuk)..Bukan berat duit ye. Banyak benda2 lain untuk keperluan kerja macam marker, presenter, staff card, broadband, pen drive dll. Kadang-kadang external hard disk pun Mama sumbat sekali. 

Ok here the pictures. Masa ni berhenti sekejap depan kedai mamak coz Mr Hubby nak potong rambut. Mama duduk dengan kids dalam kereta layan DVD Dora the explorer. Tangan kecik pegang plastik tu tangan Aqil. Sibuk nak tunjuk air Solivite dia.


Posing dengan handbag
Mana Papa ni lamanya potong rambut

Isk..nape handbag Dini ringan je tak macam handbag Mama. Ori ke tak ni ?

Hayatizain : Cakap pasal handbag Mr Hubby pernah tanya kenapa my handbag makin besar. Yelah masa mula-mula kenal dulu handbag kecik je. Lepas kahwin anak satu besar sikit..dah anak dua lagi besar..hehehe..senang bang.. Boleh sumbat diapers anak..



0 comments: