Snowflakes Cubes Gift Set (6)

25 December, 2011

Sticky post

Assalamualaikum

Sejak kandungan memasuki 30 minggu dan sehingga sekarang (dah almost 2 months in maternity leave) Mama dah slow down dalam bisness tupperware. Ramai jugak orang yang tanya-tanya. Minta maaf tak dapat nak penuhi permintaan. Kekangan masa untuk ke pejabat pos. Sebab tu Mama suggest bagi yang betul-betul berminat join as dealer. Bila jadi dealer boleh beli sendiri di stokis. Puas hati dapat tengok dulu barang-barang tu sebelum beli (Stokis selalunya akan display items dalam almari kaca). Lagipun no minimum purchase. Nak beli satu item pun boleh.

Untuk kempen terkini makin ramai yang tanya sebab banyak items yang cute2 dan colourful sempena krismas. Salah satunya


Comei..comei..comei..

My mom dah siap beli a few boxes. Bulan Feb 2012 nanti my mom akan bersara (pencen) jadi dia nak bagi something pada kawan-kawan di tempat kerja.  Perancangannya nak isi manisan kering  (kismis, kurma, buah apricot kering atau buah tin kering) atau kekacang (almond or cashew nuts. Belum finalise lagi). Lepas tu ikat riben macam gambar di atas. Sesiapa nak buat door gift untuk wedding pun sesuai. Cuma Mama dah ukur. Untuk telur grade A tak muat. Grade C belum cuba lagi. Tapi untuk wedding tak semestinya bagi telur. Zaman sekarang kita dah banyak alternatif lain yang boleh diisi.

Kegunaan lain boleh digunakan untuk menyimpan homemade puree makanan bayi di dalam peti sejuk. Setiap satu bekas volumenya 80 ml. Just nice for single serving.

Store individual serves of baby food in clean airtight containers for 1 day in the fridge or store in the freezer for up to 1 month

Oleh kerana banyak pertanyaan jadi Mama akan buka order untuk set ini sahaja. Sesiapa berminat boleh email to hayatizain@yahoo.com or sms 0125550314. Set ni ada gift box.  Nak buat hadiah pun senang. Harga sekotak RM35.40 (harga katalog). Tapi boleh hubungi saya untuk special price ya.


Saiz
5.6 cm (L) X 5.6cm (W) X 5.7 cm (H)

1 comments:

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam..zai ader buat giveaway kat blog kalau sudi nak sponsor hadiah dialaukan hadiah murah2 pon ok jer nie
kalau berminat ler kalau tak abaikan msg nie..thanks...
linknyer:
http://zaiikulim.blogspot.com/2011/12/birthday-giveaway.html