Jom Menang Tupperware di Casa Bonda

31 March, 2011

STICKY POST UNTIL 31st MARCH 2011

Giveaway kali ini terbahagi kepada 2 bahagian.

Bahagian Pertama :
  1. Sila namakan satu produk Tupperware yang disertakan dengan gift box di dalam campaign 14Feb -31March 2011. Untuk kalatog anda boleh lihat di web DiniTupperwarekiosk
  2. Email jawapan anda ke dinitupperwarekiosk@yahoo.com. Anda tidak perlu buat sebarang entry di blog. Jadi kalau yang tak ada blog pun boleh join.
  3. Pemenang akan di pilih dengan cabutan undi. Hadiah yang menanti ialah


Bento Yellow Set
Set consists of :
1 eco bottle 500ml
1 Spring Fest Round


Bahagian kedua (kena buat homework sikit ni) :
  1. Tulis satu entry di blog anda yang bertajuk "APA YANG SAYA TAHU TENTANG TUPPERWARE BRANDS"
  2. Buat entry mengikut kreativiti masing-masing. Kalau nak gunakan gambar dari DiniTupperwareKiosk pun boleh. Cuma nyatakan source gambar.
  3. Letakkan logo penaja seperti di bawah dan link kan ke http://dini-tupperwarekiosk.blogspot.com/
  4. Letakkan gambar hadiah yang bakal dimenangi oleh entry terbaik dan link kan kepada http://bungakesidang.blogspot.com/
  5. Tingglkan komen, email address dan link ke entry anda pada blog Casa Bonda


Logo penaja


Golden Blossom Set  untuk dimenangi


Tarikh tutup kedua-dua bahagian GA ialah pada 31 March 2011. Anda boleh menyertai kedua-dua bahagian giveaway.

SELAMAT MENCUBA

6 comments:

Huda said...

menarik ni sis :)

Izzatul Iman said...

saya dah hantar email...join bhgn 1


terima kasih!

mariah_smile said...

saya join

emel: mariah_smile@yahoo.com

http://taufikmaria.blogspot.com/2011/03/apa-yang-saya-tahu-tentang-tupperware.html

~dYaHaHa~ said...

salam..amor join

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/03/apa-yang-saya-tahu-tentang-tupperware.html

amormie007@gmail.com

hayatizain said...

Salam
Terima kasih kepada semua peserta yang hantar email dan link. Contest masih berjalan seperti biasa ya. Cuma tuan blog jarang update blog sbb tak sihat. Sesiapa yang masih belum hantar masih ada masa lagi untuk mencuba

~dYaHaHa~ said...

salam sis, result GA tupperware ni da kuar ke? tq