Results Tupperware Giveaway

10 September, 2011

Assalamualaikum

Seperti yang dijanjikan hari ni Mama keluarkan results giveaway. Minta maaf tersasar skit dari tarikh sebenar. Makin sarat ni buat keje pun slow motion. Bila menghadap screen komputer je rasa nak muntah. Dari Mumaat lunch break Jumaat yang panjang gigih Mama menyusun nama untuk cabutan. Seperti yang dijanjikan juga jika ada lebih dari 50 penyertaan Mama tambahkan satu lagi hadiah dengan nilai yang hamoir sama dengan Ramadhan set . Pemilihan adalah secara cabutan undi. Keputusan adalah seperti di bawah


Pemenang untuk Ramadhan Set di bawah ialah 



Untuk hadiah kedua pula ialah set ice cream maker dan wonderlier bowl pink  dimenangi oleh

Terima kasih atas semua penyertaan. InsyaAllah jika dimurahkan rezeki nanti Mama buat GA lagi ye .

Senang hati bila dah settlekan GA ni. Dah berkurang satu  tugas dalam senarai "TO DO"  Mama . Macam-macam yang Mama nak settlekan before bersalin nanti. Bagi bakal pemilik hadiah2 di atas sila hubung Mama di hayatizain@yahoo.com untuk alamat penghantaran ya .

3 comments:

ummi anum said...

tahniah pada pemenang...

annur_islam said...

Alhamdulillah..Terima kasih pilih saya sbg pemenang..
saya dah email detail..

imtifa_annur@yahoo.com.my

Thanks yer..salam ukhwah.. :)

Nur-nba said...

Terima kasih kerana memilih saya sebagai pemenang. Saya akan emelkan detail, secepat mungkin.