05 August, 2010

KK Home Deco @ Giant Kota Damansara

Last week pergi Giant Kota Damansara untuk beli barang dapur. Tiba-tiba kaki terasa gatal nak masuk ke KK Home Deco di ground floor. InsyaAllah hujung minggu ni nak balik Taiping. Nak beli something untuk my mom yang sangat suka dengan bunga-bunga dan perhiasan rumah. Walaupun kat Taiping tu banyak kedai bunga, pastinya tak sama kalau anak yang belikan.

Tak sempat nak tilik setiap benda lama-lama sebab agak rushing nak balik. Quality gambar pun agak kurang sebab pegang hp satu tangan. Satu tangan lagi sarat kendong bakul penuh barang hehehe..Kita layan gambar dulu ye

Bunga

Bunga lagi

Mabukkkkkkkkk buuuuuuuuuuuuungaaaaaaaaa

Cantik... tapi kurang sesuai untuk rumah kami yang ada dua orang kanak-kanak riang ria 

Boleh buat doorgift

Barang-barang hiasan fabrik

The best part ada promo untuk HSBC and Bank Islam credit card holder. Selalunya untuk jadi member kena beli barang RM300 and above. But for this promo


HSBC credit cardholder entitle to become member for purchases above RM100 and get 20% discounts on normal priced item.

Bank Islam credit cardholder entitle to become member for purchases above RM50 and get 20% discounts on normal priced item.
(Management reserves the  right to amend without prior notice)

Terus Mama korek-korek purse cari my Bank Islam credit card. Finally I got this membership card dengan pembelian yang kurang dari RM80. Kalau nak tunggu purchases RM300 baru jadi member tak tahula bila.


Bought a few lovely things for my mom and also myself . Konon-konon nak deco rumah untuk raya tapi dah almost 1 week barang-barang tu still dalam plastik. Bila la ada masa nak susun nih .(sambil jeling-jeling kerja bertimbun atas meja)....Balik rumah pun masih sibuk update lecture notes.

hayatizain : Mama lupa nak tanya promo tu untuk semua outlet atau outlet Kota Damansara je. Kalau pergi outlet lain tak ade minta maaf ye.

1 comments:

I'm gone to say to my little brother, that he should also visit this webpage on regular basis to obtain updated from newest news.

Feel free to visit my site; Ohio Moving

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More